KDO SMO Zakaj sodelovati z nami
KOŽAG, d.o.o. Ig © 2015 Iška vas 46 A, 1292 Ig
Pridobljen certifikat kakovosti Bureau Veritas certifikat ISO 9001:2015

Proizvodnja izdelkov

iz žice in cevi iz

nerjavečih in svetlo-

vlečenih materialov.

Izdelki iz nerjavne žice

INOX, točkovno varjenje,

TIG IN CO2 varjenje,

ravnanje in sekanje žice,

krivljenje žice na CNC stroju

3D, struženje in rezkanje na

CNC stroju.

Podjetje KOŽAG kovinska galanterija in obrtne storitve, d.o.o. Ig je bilo ustanovljeno leta 1992. Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja izdelkov iz žice in cevi iz nerjavečih in svetlovlečenih materialov. Že na samem začetku našega delovanja smo se zavedali, da bomo dosegli zadane poslovne cilje le pod pogojem, če bomo sledili razvoju obdelave kovin in samim trendom povpraševanja v naši branži. Skrbimo tudi za dodatna izobraževanja za delo z novimi stroji in materiali. Vse to pa so razlogi, da smo se postavili ob bok priznanim podjetjem iz naše branže, ki so vredna zaupanja. Dejstvo, da se držimo dogovorjenih rokov pa je še dodaten razlog, da bomo ostali še dolgo v tej ugledni družbi. Izdelki so namenjeni opremi trgovin, bencinskih servisov, bolnišnic, farmacevtskih družb, proizvajalcem bele tehnike ter ostalim kupcem. Našim strankam ponujamo celovito storitev od faze razvoja izdelka, izdelave prototipov do končne posamične ali serijske proizvodnje.
Predstavitev

Osebna izkaznica

KOŽAG, d.o.o. Ig Iška vas 46 A 1292 Ig Občina: Ig Upravna enota: Ljubljana Direktorica: Nataša Žagar Davčna številka: 26225603 ID zavezanca za DDV: SI26225603 Matična številka: 5716764 IBAN:  SI56 3300 0001 0054 332 Addiko Bank d.d., Ljubljana Swift code: HAABSI22 Addiko Bank d.d., Ljubljana

Zaposlitev

Trenutno nimamo prostih delovnih mest. Če pa ste prepričani, da bi se lahko vklopili v naš kolektiv pa nam lahko že sedaj pošljete po e-mailu ali pošti vaše podatke in želje. Podatki bodo varno spravljeni, kjer bodo čakali na pravi trenutek.
Zanesljiv strojni park
Kvaliteta

Znanje

Vzporedno z vlaganjem v nove stroje in s tem v strojni park pa skrbimo tudi za sprotno nadgrajevanje znanja naših zaposlenih.
Tesno sledimo razvoju strojev za obdelavo kovin skozi nadgrajevanje strojnega parka. Pri investicijah v strojni park pa sledimo tudi samim trendom in povpraševanju v naši branži. Zato lahko poskrbimo še za tako zahtevne projekte.
Naša nenehna skrb za izjemno kvaliteto tako naših storitev kot pri nas izdelanih izdelkov nam je zagotovila pridobitev certifikata kakovosti Bureau Veritas certifikat ISO 9001:2015. Poleg kvalitete pa nas krasijo: hitra odzivnost, prilagodljivost do naših strank in spoštovanje dogovorjenih rokov.

Zakaj sodelovati z nami

KDO SMO

KOŽAG, d.o.o. Ig © 2015 Iška vas 46 A, 1292 Ig
Pridobljen certifikat kakovosti Bureau Veritas certifikat ISO 9001:2015
KOŽAG, d.o.o. Ig © 2015 Iška vas 46 A, 1292 Ig
Zakaj sodelovati z nami

KDO SMO

Pridobljen certifikat kakovosti Bureau Veritas certifikat ISO 9001:2015